Красивата усмивка влияе на нашите отношения

Знаете ли, че един от факторите, които влияят в отношенията ни с противоположния пол, е нашата усмивка. Представете си следната ситуация: срещатате двама мъже, единият с перфектна усмивка и бели зъби и друг с зле поддържани и жълти зъби. Инстиктивно вашият поглед ще се спре на този с идеалната усмивка. Това е съвсем разбираемо, как се грижим за устната си хигиена е показателно, как се грижим за външния ни вид като цяло, показва до колко сме загрижени за своето собствено тяло, как се поддържаме във форма и още много. Неразбираемо би било, да посещаваме фитнес залата ежедневно, да спазваме хранителен режим, но да не се погрижим за красивата ни усмивка.
Множество фактори ежедневно вредят на добрата ни устна хигиена. Фактор номер едно за жълти зъби е тютюнопушенето. Да откажем цигарите, е едно от новогодишните ни обещания, година след година, но трудно се превръща в изпълнена цел. Друг много важен фактор, който води до оцветяване на зъбите е употребата на червено вино. Тази толкова популярна напитка по света, а не по-малко и у нас, нанася много щети на зъбния ни емайл. Други фактори, като честото похапване на боровинки, малини и нар, също влияят на белотата на зъбите ни. Както вече се досетихте, за да запазим белотата на усмивката си, по естествен начин е почти невъзможно в наши дни. Добрата новина, е че не е нужно да се откажем от чашата вино пред камината в мразовитите нощи, нито да спрем да се храним с любимите ни плодове. Белотата на зъбите е лесно достъпна в наши дни. Ако все още не сте чували за продуктите за избелване на зъбитее, то вече е време е да се запознаете с тях. Вашите приятели сигурно вече ги използват активно. Сетихте ли се за снимката на вашата добра приятелка във Фейсбук, която очарова с искрящо бели зъби, а допреди въобще не е можела да се похвали с такива ? Въобще не сте първите! Много хора по света, а и вече у нас се възползват ежедневно от пастите за избелване на зъбите и от лентите за избелване на зъбите, производство на Crest. Те са с високо качество и ясен произход, което ви гарантира бързи и ефективни резултати.
Основна съставка на гелът за избелване на зъбите на Crest Whitestrips е пероксида. Той действа в продължение на тридесет минути и прави зъбите осезаемо по-бели и красиви. Това ви гарантира перфектната усмивка, която е ключът към щастието.