Малките трикове при правилното използване на маркови парфюми

perfume

Вашият парфюм може да бъде тайното ви оръжие за съблазън и събиране на одобрителни усмивки, но той може да се окаже и вашият най-голям враг в определени моменти. Силните и натрапчиви аромати, било то и парфюмни не са приятни за никого.

Вероятно и вие самите сте изпадали в подобни ситуации. Например да не можете да се насладите на храната в ресторанта, защото близко стоящите до вас са прекалили с нанасянето на своите маркови парфюми. За мен едно от най-неприятните усещания е да влезна в асансьoр с някой, които се е изкъпал с марков парфюм. Спирам дъха си и се изстрелвам за секунди след като асансьoра спре. Последната подобна ситуация бе в киното. Господинът, който стоеше пред мен бе избрал толкова силен аромат, че ми идваше да забия носа си в пуканките.

Запомнете, че вашият марков парфюм може да привлича одобрението на околните, но само ако е нанесен без да се прекалява. Именно за това искам да ви споделя къде и как е правилно да нанасяме своите маркови аромати, без да ги натрапване на околните и същевременно да направим хубаво впечатление.

През деня избирайте леки аромати. Такива са флоралните или плодово – цветните парфюми. Тези които имат тежки съставки като тамян, дървесни нотки и тежък аромат оставете за вечерните часове.

Ако сте в затворено пространство нанасяйте парфюма на 2 – 3 впръсквания по тялото. Ако сте избрали наистина марков парфюм, не се тревожете той ще запази своя аромат за няколко часа напред.

Когато сте на делова среща или вечеря е достатъчно да нанесете и само едно впръскване от аромата. Не е приятно вашият парфюм да се носи из цялата зала.

При пътуване със самолет или друг обществен транспорт също трябва много внимателно да съобразите избора на парфюм и да го нанесете съвсем дискретно. Освен това е добре да знаете, че в близост до вас може да стои човек с алергия или непоносимост към някоя от използваните ароматните нотки на парфюма.

Нанасяйте парфюма върху пулсиращите точки на вашето тяло. Такива са китките, ямките пред лактите, зад колената и на тила. Така той се разкрива постепенно и трайността му трае доста дълго.

Има още един малък трик, които запазва аромата за дълго и същевременно не го променя. Просто използвайте душ-гел и лосион за тяло от същата серия.

Всички големи брандове предлагат такива продукти, като допълнение към избраните от вас луксозни парфюми.

Наслаждавайте се на любимите си аромати от http://www.ivis.bg/парфюми/, създайте свой уникален подпис и накарайте околните да ви забележат само с няколко малки трика.