Облекло за бременни

obleklo_za_bremenniБременността е период от живота, който може да се определи като бурен, променлив, период на бушуващи хормони, същевременно е един от най-хубавите периоди на живота.
Очакването на рожбата е толкова вълнуващо, че трудно се намират думи, с които да бъде описано.

Периодът на бременност изменя формата на тялото, което е съвсем нормално, все пак тече процес по създаване на живот, радост и щастие. Много е важно да изглеждате добре по време на бременността, за да бъдете уверена, спокойна, уравновесена.

По отношение на облеклото са характерни няколко неписани правила, които повдигат настроението и самочувствието.

Носенето на дрехи, които създават настроение са много добро решение. Освен, че ще Ви накарат да се чувствате добре, тези дрехи ще Ви придадат комфорт и уют. Когато говорим за облекло по време на бременност, то е важно да споменем, че не е рентабилно да се закупуват луксозни скъпи дрехи, докато сте наедрели. Причината я знаете – не си струва да харчите пари за облекло, което следващия сезон няма да Ви бъде по мяра.

Какви дрехи Ви препоръчваме?
Настоящият гардероб определено ще трябва да бъде подменен. Още на 10-тата седмица ще усетите, че дрехите Ви стават тесни. По-широките Ви ризки и пуловери ще овладеят положението за известно време, но добро решение е да се възползвате и от пуловери на Вашата половинка. По отношение на материята избирайте такива, които да не дразнят кожата – памучени, както и подбирайте цветове, които да подхождат за сезона. По-горе споделихме за настроението, бъдете креативни.

За да бъдете красива дама по време работа, можете да комбинирате панталон в комплект с риза или дълга блузка. Тук отваряме нова скоба, можете да ползвате дрешки от гардероба на мъжът до Вас :).

Обливането с топли и студени вълни е характерно по време на бременността. Ако постоянно преливат вълни, то можете да се обличате с няколко слоя дрехи и лесно да ги събличате и обличате в даден момент на необходимост.

По отношение на бельото – винаги се възползвайте от висококачествено бельо изработено от памук – поне 95%.

Този период може да Ви накара да чувствате отчуждение от собственото си тяло, но въпреки това трябва да се чувствате комфортно. Пригодете стилът си на обличане към промените на тялото. Радвайте се на всеки миг, говорете на бебето докато е в корем и няма да усетите колко бързо ще дойде моментът на майчината грижа.