Миглопластика с много любов от Женя Мянкова

Това е нейна сбъдната мечта. Тя вече над 10 години работи в сферата на красотата. Клиентите за нея не са просто клиенти, а истинско семейство. Това е Женя Мянкова и е единна от най – добрите в миглопластиката във Варна. С много любов тя самата създава своят сайт, за всички онези, които обичате да изглеждате красиво и привлекателно, обичате да се усмихвате, когато се поглеждате всеки ден в огледалото! Услугите предлагани от младата стилистка описани в следващите редове са част от представянето на нейният уеб сайт


И така ако искате да бъдете блестящи всеки ден или да изглеждате уникално – тогава подарете си миглопластика  или пък перманентен грим за да се различавате в тълпата! Перманентният грим е вид козметична процедура, като при нея използваните оцветяващи бой проникват на повърхността на кожата в горния й слои.  Тази процедура може да подсили цвета на бледи устни (ако считате, че вашите са загубили цвета си) или да подчертае цвета на вежди Ви. Така те ще изглеждат по – естествени и по блестящи от обикновено. Ако и ти мечтаеш за изразителни и красиви вежди, които обаче да подчертават естествената ти красота, салонът на Женя Мянкова е правилното място за теб. Тя ще направи така, че твоите вежди да бъдат изкусително плътни и изразителни, за да  подчертаят твоето  излъчване в ежедневието! Чрез перманентния грим дори и възрастен човек може да придаде младежка форма на устните си, а какво по хубаво от това. Тази процедура също се извършва с професионални продукти, безопасни за здравето. 

За всички онези които нямат смелост да се решат на тази крачка, боядисването и оформянето на вежди е подходяща процедура за тях. Тя също се извършва само със професионални щадящи, безопасни продукти, а самата процедура трае минути. Преди боядисването стилистът ще придаде перфектната форма на веждите Ви. 

Подарете си за своето сватбено тържество или абитуриентски бал модерна прическа, класически или раздвижен кок, строги дефинирани къдрици или лежерни вълни. Към Вашата визия може да добавите и професионален грим, за да бъде стайлингът завършен. Всички знаем колко е важно в сватбения ден всичко да е навреме, за това Женя Мянкова предоставя възможност да избирате дали Вие да я посетите в салона или тя да дойде при вас. 

Не забравяйте, че косата Ви за всякакъв празничен повод също се нуждае от подобаваща грижа. Прическата за вашият празник е онова, което перфектно допълва роклята Ви, но и придава цялостност на вашата визия. Предстои ви подготовка за бала, тогава позволете си да изглеждате прекрасно. Първо страхотна рокля и страхотните обувки, след това невероятен грим, а накрая най красивата прическа, която на всичко това ще подхожда перфектно. Така имате всичко. Разгледайте https://myankova.com/oficialni-pricheski и идеите на Женя Мянкова за официална прическа на къса, средна или дълга коса, оформена с професионални продукти. Направете своят празник уникално красив, блестящ, но и незабравим. 

А ако искате просто да подчертаете вашата красота и да е съвсем естествено, тогава точно за вас е ламинирането на мигли или с други думи трайно извиване на миглите. Lash lifting е модерна процедура, която повдига и извива миглите Ви за дълго време, което ще ги направи много по-забележими. Така, че позволете си да имате повече свободно време без излишни сутрешни занимания за поддръжка на миглите Ви. Процедурата се извършва с професионални щадящи, безопасни и подхранващи продукти. Така миглите Ви стават копринени и буйни, имат чиста форма, здрав блясък, красиви и равномерни извивки. Ламинирането на миглите красиво, стилно и с много блясък подчертава вече съществуващите Ви мигли. 

Посетете https://myankova.com/ за да се запознаете с тези и още много услуги и продукти който предлага Женя Мянкова. 

Можете да си запазите вашия час за миглопластика във Варна още сега. 

Ще получите професионална консултация и съдействие.

https://www.facebook.com/jenya.myankova/