5 причини да не купите първите премерени обувки

Много дами обичат да се хвалят, че не са като другите и избират бързо обувки или дрехи.  Но това също може да доведе до неприятен резултат, като и мотането цял следобед по магазините на мола, което коства търпението на половинката ви.  В духа на тази идея, вижте 5-те причини, които са напълно уважителни и ще ви откажат от бързането по време на шопинг.

Сутрин не сте се разтъпчели достатъчно и може да ви се сторят високите обувки като негостоприемни. Това е и причината, когато мерите по-ниски обувки и с по-малък номер да ви се струват удобни. Но не такова ще е положението на другия ден.

Ако не се намирате в бутик, а в мола, където едва ли не можете да избирате между 10 – 15 модела обувки, трябва ли да правите компромис със себе си и да вземете кафяви обувки, вместо така желаните черни. Със сигурност не трябва, затова се разходете малко по-надолу по улицата и ще откриете това, което търсите.

Необходимо е да се разходите през няколко магазина, за да сте убедени, че сте видели всичко, което се предлага през този сезон. Със сигурност ще сте много разочаровани, ако разберете, че сте изпуснали нещо хубаво,  само защото сте бързали.

Ако всичко изброено горе не ви се струва основателна причина да не бързате по време на пазаруване, то тогава не забравяйте забавлението. Та нали затова излизаме с приятелки, за да разпуснем от напрежението на деня или седмицата.

Първото впечатление винаги лъже. Макар и да не е доказано на 100 процента, дамите реагират твърде емоционално на първия срещнат модел обувки и е нужно да обиколят няколко магазина, за да добият пълна представа за модните тенденции.