Ползите от пачовете за очи с перли и златни частици

Корейската козметика, и в частност, пачовете за очи са едни от най-популярните продукти, които показват растящо търсене на пазара в България.

В текущата блог статия ще си поговорим за пачовете за очи с черни перли, плюс добавени златни частици, какви са техните свойства и защо са препоръчителни за дневната рутина на лицето.

Също ще споменем колко дълго протича самата процедура, която можете да правите вкъщи, а дори и на работа.

Ползи от пачове с черни перли

Тези пачове са богати на екстракти от черна перла, бетаин и злато на прах. Някои разновидности, като пачовете за очи на Petitfee съдържат екстракти от розова вода, кипарис и други натурални съставки.

Основната причина за използване на тези пачове е подобряването на кръвообращението в околоочната област.

Уморената кожа е проблем, който се среща често във всяка възраст, а лицето изисква грижи, за да поддържаме еластичност и минимално ниво на бръчките.

Тези пачове започват да действат веднага, а ефекта от тях можете да видите още след първите няколко процедури.

Комплект и употреба

Комплектите на Petitfee съдържат 60 бр. пача, като това ще ви стигне за около един месец употреба веднъж дневно.

Пачовете за очи с черна перла са подходящи за всякакъв вид кожа. Те помагат при дехидратация на кожата на лицето, подпухване и видна умора.

Подходящо време за използване на пачовете е по време на сутрешната грижа за кожата на лицето.

След като почистите и тонирате кожата си, слагате два броя от тези пачове за очи на Petitfee и изчаквате около 15 – 20 минути преди да ги отлепите.

Ефектът е охлаждащ, кожата възвръща естествената си еластичност, а умората под очите изчезва след няколко дни.

Прахът от черни перли е главната съставка, която има стягащо действие. Златните частици помагат с озаряващото действие, а екстрактите от Пелин, грейпфрут и витамини успокояват и хидратират кожата.

Финални думи

Околоочната област е уязвима на бръчки, подпухналост и хронична умора. Климатът, смяната в температурата или вътрешни проблеми в нас могат да се отразят на жизнеността на кожата.

За да подпомогнем естествено и регенериране ние можем да използваме пачове от корейската козметика, които са напоени с есенции от натурални съставки и ще донесат бърз и сигурен ефект.