Лабораторна апаратура и консумативи

Ако търсите компания, която предлага специализирана лабораторна апаратура и консумативи онлайн, то е време да разгледате сайта  Amex-lab.com.

В него ще намерите богато разнообразие от следната апаратура и консумативи:

  • лабораторна апаратура, в това число: сушилни, стерилизатори, инкубатори,  дестилатори, охлаждащи термостати, дезинтегратори с акустична защита,  фармацевтични анализатори и др.
  • лабораторно оборудване: ламинарни боксове, лабораторни острови, лабораторни сейфове
  • лабораторна мебел: лабораторни маси, шкафове, шкафове за стъклария и лекарства, колички и др.
  • учебна апаратура, оборудване, мебели, учебни комплекти и набори
  • лабораторна стъклария, в т.ч. стъклени апарати за анализ
  • лабораторни консумативи, аксесоари и химикали.
  • Много други продукти, в съответствие с Вашите нужди и изисквания.

Компанията работи с продукти на доказани и утвърдени марки, в глобален аспект. Ето и някои от най-важните:

AMEX Bulgaria Ltd е на родния пазар от много години. Компанията е специализирана в доставката на лабораторно оборудване и консумативи за научни, индустриални и медицински лаборатории, измервателни и научни прибори за изследване на суровини и хранителни продукти, тестове и апаратура за експресна диагностика и консумативи, стъклария, пластмасови съдове за еднократна употреба, химикали реактиви.

Стартира дейността си през далечната 1989, като част от останалите представителства на компанията-майка в Австрия (Румъния, Сърбия, Полша).

Гордост е да споменем, че вече повече от 20 години оперира на родния пазар и предлага надеждна апаратура и  лабораторно оборудване, анализи и изследвания и се стреми да  отговори на всички изисквания на пазара и клиентите.

Компанията AMEX Bulgaria Ltd е сертифицирана SR EN ISO 9001:2015 и се състои от над 100 търговци и хиляди продукти, обхващащи целият диапазон както консумативите така и самото оборудване.

Бъдете и Вие клиент или партньор на AMEX Bulgaria. За допълнителна информация можете да се обадите на телефонния номер +359 2/920-06-63 в интервал 09:00 – 17:00, където колегите ни са готови да предоставят допълнителна информация.

С младият и енергичен екип се работи приятно, удобно, лесно. Доверете се и споделете нуждите, касаещи медицинското заведение, което представлявате. Ще получите подробно разяснение, детайлна информация, както и персонализирано предложение.

Едни от най-ценните партньори, с които дълги години компанията оперира са: AHN, Biobase, Liston,  Masterflex,  Optika, Biosan, Burkle, CAPP,  Cole-Parmer,  DLAB, Elma, Eppendorf, GFL, Jenway,  Kern,  Laboquest, ROTH, Thermo Scientific, Thermofisher Scientific и други.