Магазин за добавки и фитнес аксесоари BG Fitness

bg_fitness_dobavkiИмаме удоволствието да Ви представим онлайн магазин за добавки BG Fitness.
Ще започнем с въведение, тъй като не знаем дали сте запознати със същността на хранителните добавки. Те основно се използват от хора, които спортуват активно, занимават се с културизъм, бодибилдинг, лека атлетика, футбол или друг спорт, който изисква доста физическа сила.
Реално погледнато, хранителни добавки в процентно съотношение заместват хранене като съответно повишават или намалят теглото на този, който ги използва, но с една основна цел – подобряване на спортните постижения.

Тук е мястото да споменем, че някой компании предлагат хранителни добавки, които са вредни и е мястото да Ви успокоим, че в страната ни действат редица органи, които следят за нарушители.
Какво точно съдържат тези неразрешени добавки? Амфетамин-подобни съединения, както и други вредни вещества, които водят до влошаване функцията на черния дроб и до слепота.

И така, ако търсите добавки онлайн, то бъдете с повишено внимание. Направете рисърч на съответните магазини, от които си набавяте и ако случайно попаднете на лоши отзиви, то непременно ги заменете.

Ние Ви предлагаме да погледнете сайтът bg-fitness.com, но можете да разгледате и други подобни, достатъчно е да потърсите в търсещите машини “хранителни добавки” и ще получите голямо разнообразие.

По отношение на цените – също проверявайте на повече от едно място, по този начин ще имате база за сравнение на даден продукт и ще бъдете сигурни, че купувате най-изгодното.

Обърнете внимание на секция “Разпродажба”…, от там можете да се сдобиете с аксесоар или добавки на цени с до 50 % намаление.
В секцията ще срещнете намаление на следните артикули:
– азотни бустери
– аминокиселини
– креатин
– протеини

Е, лятото предстои, да влезнем заедно във перфектна форма!