Отслабвайте консумирайки плодове

otslabvane s plodove grozde
Ясно е, че за да се отървем от излишните килограми и отслабнем трябва да намалим или напълно спрем употребата на мазни и тестени храни, пържените ястия, тлъстото свинско месо и всички доказано вредни храни и напитки. И към всичко това прибавяме пълното изолиране на алкохолни напитки и тютюнопушенето. При случаите, в които личния лекар не е назначил лечебно гладуване поради проблеми с храносмилателната система вие може да се доверите на изпитани диети с плодове. Можете да ги намерите в специализираните сайтове за отслабване, като diets.bg и други.

Дини, праскови и кайсии ефективен и бърз начин за отслабване

Доказано е, че динята съдържа над деветдесет процента вода, което помага за вашето по-бързо отслабване. Този вид плод е препоръчителен при всички практикуващи диети. Същото важи за прасковите и кайсиите, за които диетолозите гласуват с две ръце. Освен отличните си диетични свойства, тези плодове притежават и множество полезни вещества – витамини, минерали и други, които ще ви помогнат и за подобряването на общото ви здравословно състояние.

Плодовите салати са един наистина чудесен начин за това да премахнете килограмите си и да прочистите организма си. Кайсията може да задоволи желанието ви за сладко, тъй като тя има разкошен вкус. В същото време предлага на организма ви жизненоважни витамини и минерали, които трябва да усвоите. Това важи в пълна сила и за прасковите като плод.

Още за отслабването чрез плодови диети

Летните диети за отслабване с плодове са истински хит сред интензивно трениращите хора. В менюто влизат както гореспоменатите плодове така и техните сушени еквиваленти, които могат да стабилизират общо здравословното ви състояние. Комбинирайте своята диета с фитнес, разходки в парка или други физически упражнения, за достигането на още по-добри крайни резултати.

Има категорично становище, че консумирайки плодове вие може да свалите над пет килограма за около месец стига да забравите за мазнините и да контролирате пороците си. Всичко е въпрос на лична преценка и разбира се желанието ви да се преборите с излишните килограми. Не трябва да се предавате, ако резултатите идват бавно. Не забравяйте, че отслабването е траен процес и не губете мотивация и желание. Също така, не се поддавайте на изкушенията. Много хора спазват, примерно 3-4 дни някоя диета, след което наваксват изгубените килограми тъпчейки се за един ден с всички забранени храни и напитки, като си мислят “Е, един ден, какво пък толкоз”. Да, обаче това не е така. Този един ден нарушава целия процес по отслабването, затова спазвайте стриктно избраната от вас диета.

В плодовите диети се включват още консумацията на киви, банани, портокали и много други плодове. Вие може да ги вземате под формата на фрешове на закуска, обяд и вечеря. Към вашия хранителен режим съчетан с плодове добавете и обилно количество минерална вода, която ще предложи по-добро развитие на организма ви и неговите вътрешни процеси.

Диетите чрез плодове са възможни и ще ви захранят с необходимите витамини и минерали. Вие отслабвате радвайки се на великолепния вкус на най-хубавите плодчета дадени от майката природа, а какво по-хубаво от това да отслабвате по естествен и натурален път радвайки се на неземния вкус на различните видове плодове.