Три идеи за свежи кухни

Днес ще Ви представим три креативни, същевременно практични кухни, три идеи, които можете да заявите и поръчате онлайн, стига да Ви допаднат.

Първото ни предложение е ъглова кухня, която е предназначена за по-малки жилища – гарсониери, боксониери, едностайни апартаменти. Малка, но привлекателна, изработена от висококачествени материали, в по-тъмен цвят.

Кухня Атина  ще задоволи по-непретенциозните домакини, тези, които търсят компактното, но качествено и надеждно решение.

Второто решение е в сиви и червени нюанси, стилна ъглова кухня, която е подходяща за малки, но и за по-големи помещения. Тя е стилна, елегантна, съставена от модули.

 

Третото решение е в два нюанса -бяло и черно.  Тази кухня е класическа, компактна, съдържаща най-необходимите модули. Подходяща е за всякакъв тип жилища.

Трите предложения, които по-горе Ви представихме, както и още стотици модели кухни могат да бъдат видяни онлайн от адрес www.mebeli1.online.

Електронният каталог, представен по-горе дава повече възможности и предложения, подходящи дори за най-взискателните и изискващи клиенти.

Мебелите са незаменим атрибут на всяка модерна къща. Без мебели е много трудно да си представим семеен дом, семеен уют и комфорт. И качеството и външният вид зависи от настроението на хората, живеещи в къщата, и от впечатлението, което правят те на гостите.

Изборът на мебели трябва да бъде разгледан внимателно, да не се прибързва. Ако купувате мебели от нулата, за нов апартамент – вие сте в по-добра позиция, защото в този случай можете да подберете  елементи от мебелите, които са в съчетание с останалите стаи. В резултат на това всички мебели в къщата – и кухнята, спалнята и детските мебели – ще бъдат поддържани в един стил. Дори ако искате да украсите стаи в различни стилове – можете да изберете най-доброто решение, комбинирайки с контрастиращи стилове – от гледна точка на човешкото възприятие – и тогава къщата ви ще се възприема като органично цяло, а не като съвкупност от различни стилове.

 

Съвременният пазар предлага широка гама от най-разнообразни мебели. Модните тенденции могат лесно да бъдат проследени от каталозите на производителите. Интересни модели мека мебел, мебели за кухня, спалня и детска мебел могат да бъдат намерени на линкът, посочен по-горе, достатъчно е да го последвате.