Почистването на септични ями ще предотврати нежеланата авария

Има случаи, когато септичната яма, която се намира в близост до дома, излъчва нежелана миризма. Това означава само едно – време е от належаща и задължителна профилактика и почистване.
Неприятният мирис се появява в следствие на някаква неизправност. Това може да е, например някаква механична повреда, също може да бъде причинена от променена биологична или химична среда в самата яма.
Възможно е също самото пречиствателно съоръжение да излъчва неприятната миризма. Особено, когато септичната яма не е използвана дълго време. Както, има случаи, когато миризмата идва вследствие на протичащ гнилостен процес.
Всичко това определено налага почистване на септичната яма. Не бива повече да се отлага, да се чака ямата да прелее, да се случи нещо по-голямо и неприятно, като последваща авария. Вземете нужните мерки. Възможно е да решите, че сами можете да се захванете и свършите тази работа, обаче в действителност, знайте, че това е работа само за специалисти. Не е така проста тази дейност, тя изисква да имате съответното оборудване (като за начало трябва да имате и помпа, и маркуч и тръби), да имате познания и да приложите правилно усилията си. Освен и че ще изгубите доста ценно време, без изобщо да сте сигурни, че ще успеете да се справите качествено и напълно.
По-правилното решение е, ако изберете да се доверите на специалисти, които разбират добре и имат опит в това. Те ще дойдат със специализирана техника и оборудване и много по-бързо и качествено ще се справят с проблема.
Фирмите разполагат със специални вакуумни машини за почистване на канали, септични ями, шахти, сонди.
Можете да договорите и абонаментна услуга за подобно почистване, за да сте спокойни за бъдещето. Септичната яма ще е поддържана, в изправност, нормално функционираща.
На Ваше разположение за подобна услуга е професионалната фирма ”Евроканал” ЕООД , с адрес: гр. София, кв. Врaждебна ул.46 N2a
Оставете Вашата заявка на телефон: 0878 777 807